There was an error in this gadget

Friday, 24 June 2011

CarA piKAt Hati Si JeliTa!

# Kenali isi hatinya dulu, bru cuba nak pikat..yg penting jaga penampilanmu dahulu, first impression tu penting tau..biar dia ada crush kt u..baru senang keje u tu..mcm yg playboy selalu buat..tp jgn sesekali berperangai cm playboy..tau! and kalu kamu mmg baik budi pekerti, mmg si dia akan nmpk n terpikat dgn u.. mmg kadang2 kamu perlu berbelanja sedikit, xperlu yg mahal2..ckup sekadar yg cute2 je..sbb nnt percayalah, hati dia mmg akan lagi melekat n melekit kt u..ehehehe...tp kalu kamu perasan si dia tu mcm kaki kikis, xrugi tinggal dia..sbb kalau da niat nk bercinta, kami mesti kena tanam niat nk jadikan isteri terus..xla rasa nk curang..k?? ada paham..?
Selain itu, kamu kena belajar terima baik buruk dia, so that nnt dia selesa sgt dgn kamu..then percayalah, ape pun jd, hati dia akan tetap dgn kamu..n perlu ingat tau, hati si jelita mmg mudah berubah, sbb mereka ni berhati lembut n halus, sbb tu dicipta kaum adam untuk melindungi mereka ni..jd jgn la nk berkeras sgt..elakkan dr menyesal nnt yer..sbb nnt da xberguna sesen pun!!! OK lah, pepehal, nk tau tips lagi, mx je ke..saya sedia share dgn kalian.. :)

No comments:

Post a Comment